Download Lagu Hip hop - SEWU KUTO Mp3

Hip hop -  SEWU KUTO
  • Title : Hip hop - SEWU KUTO
  • Listen : 129,706
  • Size Mp3 : 3.99 MB
Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Hip hop - SEWU KUTO :

Sewu kuto uwe tak liwati sewu ati tak takoni
Nangeng kabeh podo ra ngerteni lungamu nengendi
Sewu kuto uwes tak liwati sewu ati tak takoni
Nangeng kabeh podo ra ngerteni lungomu nengendi
Pirang taun anggonku goleki seprene durong biso nemoni
Wes tak cubo ngelalek ake jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi iseh tresno sliraku

Ra sah golei aku adoh-adoh nengkene aku lungo adoh mergo ngelalekke koe
Bola-bali meneh koe muni tresno delok koe ameh gawe atiku loro
Aku uwes ra kuat ngrasake tingkahmu aku milih lungo ninggalne awakmu
Wes tak lalekke kabeh kenangan urepku nek soyo tak piker mek ngalani aku

reff
Pirang taun anggonku goleki seprene durong biso nemoni
Wes tak cubo ngelalek ake jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi iseh tresno sliraku

Aku uwes wegah nrimo koe meneh nak koe arep golek kono yo ameh luweh
Koe pernah janji nak cintamu mok aku kenopo saiki lagek golek nyusuli aku
Sewu kuto uwes ameh arep tak liwati aku luweh nak koe mesti muk jalok bali
Adoh kono cerak koe memeng le ngeladeni
sek penteng aku wes nyubo opo seng mbok dueni

reff
Pirang taun anggonku goleki seprene durong biso nemoni
Wes tak cubo ngelalek ake jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi iseh tresno sliraku
Sewu kuto uwe tak liwati sewu ati tak takoni
Nangeng kabeh podo ra ngerteni lungamu nengendi


Search: Download Lagu Hip hop - SEWU KUTO, Download Lagu Hip hop , Download Lagu SEWU KUTO, Download Lagu SEWU KUTO Hip hop
Download Lagu Terkait :
Top Lagu Terbaru Stafaband