Download Lagu Lagu Sunda - Jang Mp3

Lagu Sunda - Jang
  • Title : Lagu Sunda - Jang
  • Listen : 226,029
  • Size Mp3 : 4.70 MB
Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Lagu Sunda - Jang :

Jang
Hirup teh teu gampang
Teu cukup ku dipikiran
Bari kudu dilakonan
Jang
Jalan kahirupan
Heunteu sapanjang na datar
Aya mudun jeung tanjakan

Kudu sabar dina kurang
Ulah neupak dada beunghar
Salawasna kudu syukur
Eling ka nu Maha Agung
Kade hidep bisi kufur

Jang
Cing jadi jalma hade
Cing jadi jelema gede
Beunghar harta jeumar hate
Jang
Hidep cing ngajalma
Turut parentah agama
Ulah jauh ti ulama

Nyobat sareng ahli tobat
Dalit sareng para kiyai
Hirup keuna ku owah gingsir
Ngarah aya anu ngageuing
Mangsa lengkah ninggang salah

Cing pinter tur bener
Cing jujur ton bohong
Ulah nganyeurikeun batur
Ngarah hirup loba dulur

Raksa ucap langkah
Tekad jeung tabe'at
Ngarah pinanggih bagja
Salamet dunia akherat
Jang..
Jang…
Cing jadi jalma sholeh
Jang…. Jang…
Hidep cing sholeh


Search: Download Lagu Lagu Sunda - Jang, Download Lagu Lagu Sunda , Download Lagu Jang, Download Lagu Jang Lagu Sunda
Download Lagu Terkait :
Top Lagu Terbaru Stafaband