Download Lagu Sayang 2 - Nella Kharisma Mp3

Sayang 2 - Nella Kharisma
  • Title : Sayang 2 - Nella Kharisma
  • Listen : 1,084,723
  • Size Mp3 : 4.01 MB
Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Sayang 2 - Nella Kharisma :

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku


Search: Download Lagu Sayang 2 - Nella Kharisma, Download Lagu Sayang 2 , Download Lagu Nella Kharisma, Download Lagu Nella Kharisma Sayang 2
Download Lagu Terkait :
Top Lagu Terbaru Stafaband