Download Lagu Setasiun balapan (Dedi Kempot Cover) Mp3

Setasiun balapan (Dedi Kempot Cover)
  • Title : Setasiun balapan (Dedi Kempot Cover)
  • Listen : 36,541
  • Size Mp3 : 0.00 B
Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Setasiun balapan (Dedi Kempot Cover) :

Neng stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku
Naliko ngeterke lungamu

Neng stasiun balapan
Rasane koyo wong kelangan
Kowe ninggal aku
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da a… Dada sayang
Da… Slamat jalan

Reff:
Janji lungo mung sedelo
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko semono
Ning stasiun balapan solo
Jare lungo mung sedelo
Malah tanpo kirim warto
Lali opo pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali


Search: Download Lagu Setasiun balapan (Dedi Kempot Cover),
Download Lagu Terkait :
Top Lagu Terbaru Stafaband