Download Lagu Tony Q Rastafara - Ngajogjakarta Mp3

Tony Q Rastafara - Ngajogjakarta
  • Title : Tony Q Rastafara - Ngajogjakarta
  • Listen : 417,955
  • Size Mp3 : 3.67 MB
Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Tony Q Rastafara - Ngajogjakarta :

Yen di eling-eling
Yen di eling-eling
Manise ora iso ilang 2x

Mlaku-mlaku neng Ngayogjokarto
Lali omah lali wektu mrono konco mrene konco
Rame-rame mampir ngombe umbar ngguyu
Crito ngalor ngidul weteng luweh ora usah bingung
Sego kucing ora popo rego miring monggo kerso
Ngayogyakarto… Ngayogyakarto…

Yen di eling-eling
Yen di eling-eling
Manise ora iso ilang 2x

Kuto pelajar sing adem ayem
Tepo sliro tasih wonten
Londo-londo krasan manggon tiang monco moro seneng
Ojo lali lesehanku tek Malioboro
Nombohi ati kangen yen suwe ora ke


Search: Download Lagu Tony Q Rastafara - Ngajogjakarta, Download Lagu Tony Q Rastafara , Download Lagu Ngajogjakarta, Download Lagu Ngajogjakarta Tony Q Rastafara
Download Lagu Terkait :
Top Lagu Terbaru Stafaband